ODRŽANA IZBORNA SJEDNICA SKUPŠTINE UDRUŽENJA OBRTNIKA ZLATAR

Jednoglasnom odlukom za predsjednika izabran Darko Varga

Objavljeno: 23.09.2018. zagorjeinternational

Udruženje obrtnika Zlatar, održalo je Konstituirajuću sjednicu Skupštine na kojoj su imenovani članovi u tijela Udruženja za mandatno razdoblje 2018. – 2022. Konstituiranjem Skupštine, započeo je i rad novog saziva u sastavu: Martina Kulfa, Božek Androić, Darko Varga, Ivan Štahan, Zlatko Varga, Silvia-Ana Sviben, Hrvoje Horvat Zvonko Sedak-Benčić, Darko Rogina, Višnja Loparić, Smiljana Krajnik, Marijan Jembrih, Stjepan Adanić, Zdravko Domitran i Ivica Krpelnik.

Jednoglasnom Odlukom za predsjednika Udruženja u novom mandatu imenovan je Darko Varga, koji se zahvalio na ukazanom povjerenju i podršci, te je naglasio da će raditi za dobrobit Udruženja i obrtništva uz potporu ostalih članova, a za potpredsjednika Udruženja jednoglasno je imenovan je Hrvoje Horvat. Imenovani su članovi Upravnog odbora u sastavu: Siniša Klancir, Dražen Maček, Martina Kotolenko, Višnja Loparić, Smiljana Krajnik, Marijan Jembrih i Ivica Vidović, izabrani su i članovi Nadzornog odbora Udruženja Silvia – Ana Sviben, Zdravko Domitran i Stjepan Adanić, a za predstavnike u Skupštini OK Krapinsko – zagorske županije, izabrani su Višnja Loparić, Darko Varga i Ivan Štahan. Sjednici je prisustvovao i potpredsjednik OKKZŽ Tomica Jurinjak. (ib)

 

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter