ŠEST RADIONICA IZ STEM PODRUČJA I VIŠE OD 130 PROJEKTNIH SATI

Osnovnoškolci iz Bedekovčine zaista teže izvrsnosti, a to su i dokazali provođenjem uspješnog projekta

Objavljeno: 07.06.2018. JJ

U Osnovnoj školi Bedekovčina obilježen je završetak projekta “Težimo izvrsnosti”, u koji je proteklih šest mjeseci bilo uključeno 55 učenika i 10 djelatnika Osnovne škole Bedekovčina. Održano je šest radionica te je odrađeno više od 130 projektnih sati. Zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek pozdravila je sve koji su bili uključeni u provedbu projekte i okupljene goste.

“Vole svoj posao”

– Ponosna sam što imamo ovakvu školu. Ponosna sam što ljudi koji rade u našim školama vole svoj posao, razmišljaju izvan okvira i djecu uče da budu marljiva, kreativna, radišna i odgovorna – rekla je Petek te posebno zahvalila Općini Bedekovčina, koja je osigurala financijska sredstva za provedbu projekta. U ime Općine Bedekovčina, završetku projekta prisustvovao je zamjenik načelnika Janko Buzjak, koji je također pozdravio okupljene te primio zahvalnicu koju mu je uručio ravnatelj OŠ Bedekovčina Ivan Paradi.
Na završnici projekta uručena su priznanja učiteljima i učenicima, nakon čega su prezentirane i zanimljive aktivnosti, pokusi i mozgalice, osmišljene u sklopu provedbe projekta “Težimo izvrsnosti”.

“Znanstveni piknik”

U proteklih šest mjeseci održavale su se radionice uglavnom iz STEM skupine predmeta, u kojima su intenzivno primjenjivani nastavni oblici i strategije te sredstva i pomagala koja se inače ne koriste u velikoj mjeri u redovitoj nastavi. Uz radionice održane u školi, organiziran je i posjet “Večeri znanosti u Pregradi”, a bilo je osigurano i sudjelovanje na “Znanstvenom pikniku” u Zagrebu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba