“DANI OTVORENIH VRATA EU PROJEKATA” – 7. – 11. SVIBNJA

PRIJAVITE SE I VI: Na tribinama i radionicama diljem Zagorja doznajte sve o pripremi i provedbi EU projekata

Objavljeno: 06.05.2018. JJ

Hrvatska se i ove godine uključila u kampanju koju provodi Europska komisija pod nazivom “Europe in My Region“, a čiji je cilj potaknuti građane da otkriju i nauče više o projektima koje Europska unija financira diljem Europe.
Tim povodom, i u Krapinsko – zagorskoj županiji održat će se manifestacija “Dani otvorenih vrata EU projekata”, u sklopu koje će biti organizirana razna predstavljanja, javne tribine i radionice vezane uz aktualne teme pripreme i provedbe projekata sufinanciranih sredstvima Europske unije.

Zagorski štrukli

Program ovogodišnjih “Dana otvorenih vrata” u KZŽ održavat će se od 7. do 11. svibnja na raznim lokacijama diljem županije. U Pregradi će se održati predstavljanje projekta unapređenja zdravstvene zaštite, u ponedjeljak u 9 sati. U Krapini će se kroz predavanje, koje će se održati u utorak u 10 sati, skrenuti pozornost na najčešće greške kod provedbe projekata. U srijedu će se u Bluesun hotelu Kaj u Mariji Bistrici održati prezentacija projekta “Uživam tradicijo”, kroz kulinarske radionice na temu zagorskih štrukla. Program počinje u 10 sati. U četvrtak se održava Dan otvorenih vrata Energetskog centra Bračak, u sklopu kojeg će biti predstavljen projekt “Eco office”. Program se održava od 10 do 14 sati. U Galeriji grada Zaboka od 10 do 11 sati u petak će biti održati predavanje na temu mehanizma integriranih teritorijalnih ulaganja, a od 10 do 13 sati održavat će se radionice za potencijalne prijavitelje.

Prijave otvorene

Događanja su otvorena pa iz Županije pozivaju sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje putem elektronske prijave na poveznici. Istovremeno, promotivna kampanja se provodi i putem Facebook stranice ESI fondova, te na Facebook stranici Zagorske razvojne agencije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba