AUDICIJA JE 4. SVIBNJA U DOMU KULTURE OROSLAVJE

KREĆE LOV NA MLADE PJEVAČKE NADE: Otvorene prijave za festival “Oronota”

Objavljeno: 19.04.2018. JJ

Turistička zajednica grada Oroslavja poziva zainteresirane da se prijave na festival pjevača – amatera “Oronota 2018.” Ove godine pobjednike festivala očekuju bogate nagrade, između ostaloga, snimanje pjesama u renomiranom glazbenom studiju i prijenos nastupa uživo. Na festivalu, koji će se održati u nedjelju, 27. svibnja u 18 sati u Domu kulture u Oroslavju, nastupit će pjevači odabrani na audiciji od strane prosudbene komisije, a sukladno pravilniku glazbenog festivala mladih pjevača – amatera.
Festival je natjecateljskog karaktera. Pozivaju se kandidati da prijave dostave na adresu Turističke zajednica grada Oroslavja, Milana Prpića 73/1, 49243 Oroslavje, na tel./faks broj: 049/284-370; 099/2138-125 ili na e-mail adresu: [email protected], zaključno do 2. svibnja. Prijava treba sadržavati: ime i prezime kandidata, ime roditelja, godinu rođenja, adresu, kontakt broj telefona ili mobitela, te dvije pjesme koje žele pjevati.
Prijaviti se mogu kandidati koji nisu mlađi od 14 niti stariji od 25 godina. Audicija će se održati u petak, 4. svibnja, u Domu kulture Oroslavje s početkom u 19 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba