Mreža udruga Zagor poziva sve zainteresirane za sudjelovanje:

Sajam udruga KZŽ održat će se 26. svibnja u Jesenju – evo do kad se možete prijaviti

Objavljeno: 19.04.2018. AB

Sajam udruga Krapinsko – zagorske županije, koji se već tradicionalno svake godine odvija u drugom zagorskom gradu ili općini, ove će se godine održati po 13. put, i to u općini Jesenje, u subotu 26. svibnja, na igralištu kod Osnovne škole.
Cilj Sajma je promocija rada udruga koje djeluju na području Krapinsko – zagorske županije te međusobno upoznavanje udruga radi buduće suradnje na projektima, a namijenjen je svim udrugama i njihovim članovima, te onima koji se žele uključiti u rad udruga i doprinijeti razvoju civilnog društva u Krapinsko – zagorskoj županiji.
Ovaj, 13. po redu Sajam udruga organizira Mreža udruga Zagor, u partnerstvu s Udrugom distrofičara Krapina, Multimedijalnim centrom Stub-klub, Udrugom Petrože – Krušljevo Selo, Bedekovčanskom udrugom mladih i Udrugom mladih Feniks, uz potporu Općine Jesenje, Krapinsko – zagorske županije i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Uz neformalno druženje, za Sajam će biti pripremljen prigodan program koji će uključivati glazbeni i kulturno – scenski nastup udruga, a organizatori pozivaju zainteresirane za sudjelovanje da se prijave na ovom LINKU, kako bi na vrijeme organizirali stolove i štandove. Predviđeno trajanje Sajma udruga je od 9 do 13 sati, a u slučaju lošeg vremena bit će održan u sportskoj dvorani Osnovne škole Jesenje.
Prijave su moguće do 11. svibnja, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na broju mobitela: 091/222-6350.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba