IMATE VRHUNSKI PROIZVOD KOJI BISTE ŽELJELI PREDSTAVITI IZVAN GRANICA KRAPINSKO – ZAGORSKE ŽUPANIJE?

Prijavite se za sudjelovanje na prvoj Sajamskoj izložbi “100% zagorsko u Puli”

Objavljeno: 15.02.2018. JJ

Krapinsko – zagorska županija je objavila javni poziv za prvu Sajamsku izložbu KZŽ “100% zagorsko u Puli“, koja će se održati u petak i subotu, 8. i 9. lipnja. Radi se o manifestaciji prodajno – izložbenog karaktera na kojoj će se nuditi proizvodi zagorskih OPG-ova, obrta i tvrtki. Cilj manifestacije je zajedničkim snagama, kroz prezentaciju proizvoda i usluga, promovirati Krapinsko – zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brandove.

Do 23. veljače

Županija osigurava sve potrebne tehničke uvjete za izlaganje i prodaju proizvoda na Sajmu, a kako je broj izlagačkih mjesta ograničen, Županija zadržava mogućnost odabira prijavljenih izlagača. Prednost će imati izlagači koji su na županijskim i nacionalnim ocjenjivanjima osvojili prva mjesta te koji su se u dosadašnjoj suradnji s Krapinsko – zagorskom županijom strogo pridržavali uputa i ugovornih obveza dobivenih od strane organizatora manifestacije. Kotizacija za sudjelovanje na manifestaciji po izlagačkom mjestu iznosi sto kuna. Odabrani izlagači dokaz o uplati kotizacije priložit će prilikom potpisivanja Ugovora o sudjelovanju na manifestaciji “100% zagorsko u Puli”.
Pozivaju se svi zainteresirani poljoprivredni proizvođači, obrti i tvrtke koji imaju sjedište te vrše proizvodnju na području KZŽ da svoje prijave za sudjelovanje na ovoj sajamskoj izložbi dostave najkasnije do 23. veljače. Prijavnice za sudjelovanje dostupne su na LINKU.

Putem pošte

Prijavnica mora biti vlastoručno potpisana od osobe ovlaštene za zastupanje. Prijave se dostavljaju putem pošte ili neposredno u pisarnicu, na adresu Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet i komunalnu infrastrukturu, Magistratska 1, 49000 Krapina. Prijave pristigle nakon roka neće se razmatrati.
Informacije u vezi Javnog poziva mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo, poljoprivredu, promet i komunalnu infrastrukturu, Krapina, Magistratska 1, pozivom na broj telefona 049/329-084 (Ivanka Kuščar) ili putem maila: [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba