ODRŽAN PRVI RADNI SASTANAK VEZAN UZ ORGANIZACIJU POZNATE GORNJOSTUBIČKE MANIFESTACIJE

Ovogodišnji 21. “Susreti za Rudija” održat će se od 11. do 13. svibnja

Objavljeno: 27.01.2018. JJ

U Gornjoj Stubici je održan prvi radni sastanak vezan uz organizaciju 21. “Susreta za Rudija”, na kojem je dogovoreno da će se manifestacija održati od 11. do 13. svibnja.
Po prvi puta, uključit će se predstavnici Udruge Specijalne jedinice policije “Barun” i Udruge “Crne mambe”, koji će organizirati izložbu u Muzeju Seljačkih buna.
U petak i subotu održat će se predavanja za polaznike osnovnih i srednjih škola s područja Krapinsko – zagorske županije, u suradnji sa Županijom, a predstavnici Hrvatskog ratnog zrakoplovstva promovirat će zanimanje za pilota. U subotu će se održati i tradicionalni nogometni turnir, dok središnji događaj 13. svibnja započinje u Jakšincu, obilježivanjem izgradnje Spomen hiže Rudolfa Perešina, nakon čega slijedi sveta misa, te polaganje cvijeća i prigodni program u Spomen parku Rudolfa Perešina. U poslijepodnevnim satima započinje avio miting.
Grad Zagreb će i ove godine aktivno sudjelovati u organizaciji “Susreta za Rudija”, putem Gradskog ureda za branitelje, koji će organizirati besplatni prijevoz autobusima i vlakom iz Zagreba do Gornje Stubice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba