NA DVA DOGAĐAJA BRINULI ZA SIGURNOST STOTINA LJUDI

Zabočki branitelji osiguravali osvajanje titule svjetskog prvaka u savateu Luke Leškovića, kao i doček Nove godine u Zaboku

Objavljeno: 02.01.2018. AB

Članovi braniteljske udruge UDVDR Zabok su na poziv gradonačelnika Donje Stubica Nikole Gospočića aktivno sudjelovali na sportskom spektaklu u donjostubičkoj sportskoj dvorani – osvajanju naslova svjetskog prvaka u savateu domaćeg borca Luke Leškovića, pred 1500 ljudi.
– Naš 21 član bio je u organizaciji i provedbi osiguranja ovog sportskog događaja. Drago nam je što smo zajedničkom fotografijom s novim svjetskim prvakom mogli zaokružiti naše aktivnosti u sklopu ovog vrhunskog događaja – istaknuli su zabočki branitelji, dodajući da je na poziv Turističke zajednice Srce Zagorja, njihovih pet članova brinulo o sigurnosti i na dočeku Nove godine u Zaboku, na kojem se okupilo više stotina građana.
– Obje aktivnosti, iako po sadržaju zahtijevaju različite organizacijsko – sigurnosne pripreme, provedene su uz pomoć organizatora na visokoj razini sigurnosti svih posjetitelja i bez ikakvih incidentnih situacija – istaknuli su, dodajući da su za odrađeno primili pohvale organizatora.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba