U JESENJU PROSLAVLJEN VELIKI JUBILEJ

Svih stotinu učenika sudjelovalo u programu proslave 160. rođendana jesejanske osnovne škole

Objavljeno: 21.12.2017. Alen Brodar

Svih stotinu učenika Osnovne škole Jesenje, 50 dječaka i 50 djevojčica, sudjelovalo je u srijedu na proslavi velikog jubileja – 160. rođendana njihove škole. Učenici su se potrudili kako bi pripremili prigodnu priredbu za svoje goste, među kojima su, između ostalih, bili i zagorska dožupanica Jasna Petek i načelnik Jesenja Andrija Ranogajec.

Škola prioritet

– Svima čestitam ovaj jubilej. Baš je bilo jako svečano, što mi je drago jer se Općina Jesenje u zadnje vrijeme puno više uključila u samo djelovanje škole, s idejom da nam škola mora biti prioritet. Također, da se škola uključi maksimalno u sva društvena i sva druga događanja u Jesenju. Želimo da djeca sudjeluju i budu u nekim slučajevima nositelji projekata i događanja u Općini Jesenje – rekao nam je načelnik Ranogajec, pohvalivši pritom učenike, ali i profesore i učitelje koji su s njima radili te ravnateljicu Ljerku Malogorski – Dragoslavić koja je sve to vodila, poželjevši svima uspjeh u daljnjem radu.

Dan otvorenih vrata

Inače, obilježavanje 160. obljetnice je počelo Danom otvorenih vrata. Učenici, roditelji te ostali posjetitelji imali su priliku obići specijalizirane učionice u kojima su bili predstavljeni različiti pokusi koji se provode na nastavi, igrokazi na stranim jezicima te kolači i Božićni običaji iz Njemačke i Velike Britanije te knjižnicu u kojoj je bila prikazana prezentacija postignuća škole u proteklih 10 godina. Potom je održana priredba na kojoj su se predstavili svi učenici škole s razrednim točkama, a u dvorani ispunjenoj do posljednjeg mjesta svi su nestrpljivo očekivali Djeda Božićnjaka koji je stigao i darivao djecu do 15 godina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba