DEŽURNE SLUŽBE U ZAGORJU U PROTEKLA SU 24 SATA IMALE PUNE RUKE POSLA

U Stubičkim Toplicama gorjela baraka, a u Donjoj Stubici vatrogasci spriječili rušenje stabla na kuću

Objavljeno: 12.12.2017. JJ

U protekla 24 sata na području Krapinsko – zagorske županije Županijski centar 112 Krapina evidentirao je tri prometne nesreće. U sudaru dvaju osobnih vozila u Krapini, jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede. Materijalna šteta je pak nastala u Žutnici i Dubrovčanu, gdje su osobna vozila naletjela na srnu.
Intervenirali su i vatrogasci. Na Kolodvorskoj cesti u Mariji Bistrici Zagorska javna vatrogasna postrojba dislokacija Marija Bistrica angažirana je na tehničkoj intervenciji uklanjanja porušenog stabla s kolnika. Vatrogasci su drveće s kolnika uklanjali i u Gornjoj Plemenšćini, gdje je angažiran DVD Pregrada, te u Ulici zagorskih brigada u Stubičkim Toplicama. U Zlatar Bistrici se, uz drvo, srušio i električni vod, a intervenirao je ZJVP Zabok, dok su u Donjoj Stubici vatrogasci uklanjali bor koji je prijetio rušenjem na kuću.
U Ulici Viktora Šipeka u Stubičkim Toplicama je pak došlo do požara barake. Intervenirali su ZJVP Zabok i DVD Strmec Stubički, a u požaru, na sreću, nije bilo ozlijeđenih osoba.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba