NA 10. “ORO NADI” I OVE GODINE NASTUPILI BROJNI IZVOĐAČI

KONCERT I HUMANITARNA AKCIJA: Prikupljeno 1830 kuna za potrebite učenike i školu u prirodi

Objavljeno: 11.12.2017. JJ

U prepunoj sportskoj dvorani Osnovne škole Oroslavje po deseti je puta održana revijalna smotra KUD-ova, pjevačkih ansambala, udruga, društava i pojedinaca “Oro nada”. Manifestacija je, osim očuvanja zagorske kulture i običaja, razvijanja dobrih međukulturalnih odnosa i suradnji između regija i društava, imala i humanu notu te su se osobnim donacijama građana od 10 kuna prikupljala sredstva za potrebite učenike i školu u prirodi. Tom prilikom prikupljeno je 1830 kuna, od čega se 10 posto prihoda odrekao HDS ZAMP, koji se ove godine isto priključio humanitarnoj akciji. Akciju su poduprli i Grad Oroslavje i gradonačelnik Emil Gredičak.
Na 10. “Oro nadi” ove godine nastupali su KUD “Bistra”, KUD “Sloboda”, Udruga Petrože – Krušljevo Selo, učenici Osnovne škole Oroslavje, osnovnoškolci iz općine Jakovlje, Područne škole Krušljevo Selo, Irena Grden, Ana Pavleković i Darko Fiket.

KUD Bistra

 

Osim kulturnog dijela, na manifestaciji su se mogli pogledati uradci i ručni radovi učeničke zadruge OŠ Oroslavje “Flora”, Oroslavskog veza i Udruge Petrože – Krušljevo Selo.
Na kraju “Oro nade”, članovi i volonteri udruge podijelili su 150 paketa prisutnoj djeci i mladima povodom blagdana sv. Nikole. Organizatori, Udruga Petrože – Krušljevo Selo i Turistička zajednica grada Oroslavje zahvaljuju svima na potpori i dolasku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba