“KAD SE MALE RUKE SLOŽE, U ŠKOLU U PRIRODI SE MOŽE”

Bake, djedovi, roditelji i mališani pjevali u glas s brojnim izvođačima na humanitarnom koncertu “Zvijezde pjevaju – četvrtaši putuju”

Objavljeno: 29.11.2017. JJ

Dvorana Osnovne škole Ksavera Šandora Gjalskog u Zaboku bila je premala za sve koji su došli podržati humanitarni koncert “Zvijezde pjevaju – četvrtaši putuju”. Bilo je tu pjesme i plesa, iluzije i glume i ponešto predblagdanskog ugođaja. Bake i djedovi, roditelji i prijatelji pjevali su uglas s brojnim izvođačima, a djeca su oduševljeno plesala na pozornici.

Veliki trud

Nastupili su Luna Bend, Quentete, Tomislav Goluban, Ivan Papišta, Juraj Galina, Step by step Mamme, iluzionist – mađioničar Aryan, Kajkavska družina OŠ Lijepa naša iz Tuhlja te sami četvrtaši, koji su svojom pjesmom na početku koncerta otkrili što je njihov san, koji će se ostvariti u školi u prirodi.
Učiteljice četvrtaša iz Osnovne škole Ksavera Šandora Gjalskog uložile su veliki trud u organizaciju ovog događaja.

14 godina

– Već četrnaest godina u našoj školi provodimo humanitarnu akciju “Kad se male ruke slože, u školu u prirodi se može”. Ovogodišnji slogan bio je “Zvijezde pjevaju – četvrtaši putuju”. Cilj koncerta bio je skupiti što više sredstava za školu u prirodi, koja se održava u lipnju, u čemu smo apsolutno uspjeli i to iznad očekivanja. Ovo je prilika da se zahvalim roditeljima naših četvrtaša koji su se maksimalno angažirali, od prodaje ulaznica do bogate zakuske za izvođače, učenike, roditelje i posjetitelje koji su nazočili koncertu rekla nam je glavna organizatorica, profesorica Biserka Krmek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba