VLADARI DRUŠTVENIH MREŽA UŽIVALI U JESENSKOJ IDILI

MOĆ JE U NJIHOVIM RUKAMA: U Trakošćanu se okupili instagrameri, youtuberi, vlogeri i blogeri, koji zajedno imaju više od 500 tisuća pratitelja

Objavljeno: 30.10.2017. Jelena Jazbec

Proteklog vikenda Dvorac Trakošćan bio je domaćin Instameeta, susreta dvadesetak instagramera, youtubera, vlogera i blogera iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske, koji zajedno imaju više od 500 tisuća pratitelja, te su specijalizirani za više područja – putovanja, moda, fotografija, hrana…

Obilazak jezera i dvorca

Prvi dan, sudionici su proveli u Trakošćanu, gdje su obišli jezero i razgledali dvorac. Sljedeći je dan pak bio rezerviran za obilazak Varaždina i Lepoglave.
Susret su po prvi puta organizirali hrvatski instagrameri – Domagoj Sever (@domagojsever), Željka i Jasminka Đaković (@putopis) i Josip Kramarić (@croatia_instagram), koji na svojim profilima promoviraju Hrvatsku i putovanja.

Impozantne brojke

Na Instameetu je, između ostalih, sudjelovala Mateja Frajsberger, poznatija kao Click4Chic, koja na svom Youtube kanalu ima preko 43 tisuće pretplatnika, kao i njezina kolegica Maša Zibar, koja na svom kanalu mashinthebeauty ima preko 40 tisuća pretplatnika. Ovi vladari društvenih mreža svojim su fotoaparatima zabilježili sve ljepote Trakošćana i Varaždina, koje će sada moći vidjeti brojna publika diljem svijeta.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba