U Kumrovcu održan Aktiv ravnatelja zagorskih osnovnih škola

Božena Slunjski, ravnateljica OŠ Zlatar Bistrica, otišla u zasluženu mirovinu

Objavljeno: 07.06.2017. Alen Brodar

U utorak je u Kumrovcu održan Aktiv ravnatelja osnovnih škola Krapinsko – zagorske županije, u čijem je prvom dijelu ravnateljima prezentirano kako smanjiti rizik od katastrofa, o čemu su govorili djelatnici DUZS-a i PUZS Krapina, dok se druga tema ticala važećih protokola u školama, o čemu je govorila ravnateljica tuheljske osnovne škole Snježana Romić, koja je i voditeljica Aktiva.
U drugom dijelu, zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu Ivan Lamot su prezentirali aktualne teme s pozicija osnivača škole. Bilo je tako riječi o novim europskim i ostalim projektima koji će se provoditi u školama, kao što su Baltazar 4, Lumen i energetska obnova četiri osnovne škole te o aktivnostima oko izrade nove mreže škola, izradi unificirane procedure za izradu planova nabave u školama i dostavi podataka o prijevozu učenika za narednu školsku godinu.
U trećem dijelu sastanka bio je upriličen ispraćaj Božene Slunjski u zasluženu mirovinu – kao dugogodišnje voditeljice aktiva ravnatelja OŠ KZŽ i ravnateljice OŠ Zlatar Bistrica. Tom prilikom gospođi Slunjski je zamjenica župana Jasna Petek uručila zahvalnicu za odličnu suradnju i višegodišnje vođenje stručnog aktiva ravnatelja osnovnih škola.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba