Krapinske Toplice

“Bit će to lijepi uvod u blagdane koji su pred nama”

Objavljeno: 20.12.2016. Jelena Jazbec

Nakon što su prije nekoliko tjedana snimili spot za pjesmu “Adeste Fidelis”, Tereza Kesovija i Jacques Houdek danas će u župnoj crkvi u Krapinskim Toplicama, s početkom u 19 sati, održati božićni koncert pod nazivom “Sretan ti Božić, narode moj”.

Tradicionalno i moderno

Popularni pjevač Jacques Houdek s nama je podijelio djelić onoga što su za publiku u Zagorju pripremili on i njegova kolegica Tereza, istinska diva hrvatske glazbe.
– Ovo je naš božićni koncert, na kojem ćemo, osim četiri ili pet dueta, izvesti i svatko svoj dio programa. Bit će tu tradicionalnih hrvatskih božićnih pjesama i možda nekih svjetovnih, popularnih, ali opet božićnih. Bit će to jedan lijepi uvod u blagdane koji su pred nama, tako da, baš se veselim. Želio bih da dođe čim više ljudi, da čuju Terezu i mene u ovom, možda drugačijem, ali lijepom i neposrednom obliku – otkriva Jacques.

Zaljubljenici u glazbu

– Iako smo Tereza i ja generacijski jako udaljeni, bliski smo po nekakvom senzibilitetu, rekao bih da smo jednako zaljubljeni u glazbu. Znamo se već 13 godina, od 2003. godine, i u tom smo periodu dosta zajedno nastupali, posebice u vrijeme božićnih blagdana. Sada smo i u Đakovačkoj katedrali snimili spot za pjesmu “Adeste Fideles”, uz pratnju Tamburaške filharmonije. Zahvaljujući tome, rodila se ideja za ovaj zajednički koncert. Veseli me što ću po prvi puta nastupiti u Krapinskim Toplicama – ističe Jacques, te poziva Zagorce da se odazovu u što većem broju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba