TZ Donja i Gornja Stubica

Novi predsjednik načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić

Objavljeno: 19.12.2016. Jelena Jazbec

U Majsecovom mlinu održana je svečana sjednica Turističke skupštine i Turističkog vijeća Turističke zajednice područja Donja i Gornja Stubica.

“Uredimo Gupčev kraj”

Dosadašnji predsjednik TZ-a Juraj Srebačić, gradonačelnik Donje Stubice, izvršio je primopredaju predsjedništva Jasminu Krizmaniću, načelniku Gornje Stubice, koji će tu dužnost obavljati sljedeće dvije godine. Po završetku svečane sjednice, održana je i dodjela priznanja u sklopu akcije “Uredimo Gupčev kraj 2016.”, koja je provedena s ciljem očuvanja turističkog prostora, unapređivanja turističkog okružja i zaštite čovjekova okoliša. Ove godine, najljepše cvjetne prozore, balkone i uređene okućnice ocjenjivala je javnost. Turistička zajednica obišla je teren, a osnovni kriteriji za izbor bili su ukupan estetski dojam, uložen višegodišnji trud, izbor i njega biljaka te poštivanje tradicije i elemenata zagorskog podneblja.

Obitelji Znika i Žgela

Ono što je zamijećeno na terenu i odabrano temeljem kriterija, javnost je mogla vidjeti u rujnu i dati po jedan glas najljepšem cvjetnom prozoru, balkonu i okućnici. Obitelj Znika iz Donje Stubice pobijedila je u kategoriji “cvjetni prozor privatne kuće” i u kategoriji “okućnica privatne kuće”, dok je u kategoriji “cvjetni balkon privatne kuće” pobjedu odnijela obitelj Žgela iz Gornje Stubice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba