Blagdanski poklon

Buduće frizerke korisnike Centra u Pustodolu obradovale novim frizurama

Objavljeno: 16.12.2016. Jelena Jazbec

U suradnji sa Srednjom školom Oroslavje, točnije, učenicama drugog razreda frizerskog smjera te njihovom mentoricom, profesoricom Jagodom Žegrec, korisnici Centra za rehabilitaciju, Podružnica Pustodol, ostvarili su svoju veliku želju – da budu u pravom frizerskom salonu.

Dva posjeta

– Istina, radilo se o improviziranom kutku u našem dnevnom boravku, ali osjećaj je bio stvaran – rekla nam je Vlasta Rak, socijalna radnica u Centru.
Naime, učenice Srednje škole Oroslavje, Centar za rehabilitaciju u Pustodolu posjetile su u dva navrata, 30. studenoga i 7. prosinca, kako bi napravile frizure za 40-ak korisnica i korisnika Centra.

Uljepšale im svakodnevicu

– Susreti su protekli vrlo pozitivno, naši korisnici bili su sretni što su im učenice poklonile svoje vrijeme i znanje te im na taj način uljepšale svakodnevicu. Bilo je tu šišanja, pletenica, uvojaka, bojenja kose, sve po želji samih korisnika – otkrila nam je V. Rak.
S obzirom na pozitivne emocije koje je i u korisnicima Centra i u učenicama pobudila ova akcija, već se dogovara i buduća suradnja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba