Skupština VZ KZŽ

Za zagorsko vatrogastvo planira se 1,1 milijuna kuna

Objavljeno: 29.11.2016. mladenmandic

Vatrogasna zajednica Krapinsko – zagorske županije u vatrogasnom domu DVD-a Tugonica – Podgrađe, održala je svoju godišnju, plansku Skupštinu. Predsjednik Vatrogasne zajednice Ivica Glas, zapovjednik Marijan Lovrenčić i tajnik Rajko Jutriša iznijeli su Plan rada i Financijski plan rada za iduću godinu.

Brojne aktivnosti

Pred zajednicom su brojne aktivnosti, a podijeljene su u nekoliko cjelina – rad stručne službe i upravljanje, aktivnosti na unapređenju zaštite od požara i vatrogastva, osposobljavanja i usavršavanja, vježbe i natjecanja, skrb o pomlađivanju i rad s mladima te promidžba, informiranje i manifestacije.
Što se tiče financija, za 2017. godinu Plan donosi 1.095.100 kuna na prihodovnoj strani i 1.060.330 kuna na rashodovnoj strani. Razlika je posljedica viška prihoda tekuće godine od 34.770 kuna.

Zamjenik župana

Rad zagorskih vatrogasaca, nakon što su izvješća i plan prihvaćeni, na Skupštini je pohvalio i zamjenik župana Anđelko Ferek Jambrek te istaknuo da je Krapinsko – zagorska županija povećala financiranje vatrogastva za 200 tisuća kuna. Na početku sjednice, prisutne vatrogasce pozdravili su kao domaćini načelnik Marije Bistrice Josip Milički, te predsjednik DVD-a Tugonica – Podgrađe Stjepan Skuliber.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba