Župan u obilasku ceste u G. Stubici

Zagorci će uskoro biti jedini u Hrvatskoj koji će imati asfaltirane sve županijske ceste

Objavljeno: 08.09.2016. mladenmandic

Tijekom listopada na području Gornje Stubice započet će radovi na sanaciji Županijske ceste Sveti Matej – Planina Gornja, koja će bolje povezati stanovnike s područja Gornje Stubice sa zagrebačkim javnim prijevozom, te im znatno skratiti putovanje. Isto tako, za mjesec dana će krenuti i radovi na sanaciji ceste na području Grada Pregrade, koja povezuje dva naselja u blizini dvorca Bežanec te se spaja na državnu cestu Pregrada – Krapina i na Županijsku cestu Pregrada – Đurmanec.

Župan Željko Kolar, ravnatelj Županijske uprave za ceste Željko Vincelj te načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić i pregradski gradonačelnik Marko Vešligaj ove investicije Županijskih cesta najavili su prilikom obilaska nerazvrstane ceste Sveti Matej – Gornja Planina.
Nakon što se ove dvije dionice asfaltiraju, rekao je župan Željko Kolar, Krapinsko – zagorska županija postat će prva i jedina u Hrvatskoj koja više neće imati ni jednu županijsku cestu pod makadamom. Istaknuo kako se u Krapinsko – zagorskoj županiji ništa ne događa slučajno, pa tako ni ove investicije na županijskim cestama, vrijednosti od 20-ak milijuna kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba