Gradi se kanalizacijski sustav, uređuje parkiralište kraj groblja i asfaltiraju ceste

Objavljeno: 27.08.2016. mladenmandic

Nastavljaju se komunalni radovi na području grada Pregrade. U tijeku su radovi na izradi kanalizacijskog sustava u Ulici Franje Cvjetka te radovi iskopa za uređenje parkirališta kod groblja i mrtvačnice u Kostelu. Radove izvodi Niskogradnja d.o.o. Pregrada.
Radovi na asfaltiranju nerazvrstanih cesta nastavljaju se i u ostalim dijelovima Pregrade. Ovaj tjedan asfaltirana je dionica na području MO Plemenšćina prema odvojku Debeljaki- Miklaužići, a ujedno će započeti radovi na asfaltiranju nerazvrstanih cesta na području Mjesnih odbora Bušin i Benkovo. Izvođač radova je zagrebačka tvrtka Pedom asfalti.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba