Na zgradi Zavičajne zbirke

Općina Radoboj dobila drugu solarnu elektranu

Objavljeno: 27.07.2016. Jelena Jazbec

Završen je još jedan u nizu projekata u Radoboju, pod nazivom “Fotonaponski sustav Zavičajne zbirke”, u sklopu kojeg je na zgradi Zavičajne zbirke instalirana solarna elektrana priključne snage 5,5 kilovata. S obzirom na to da je zgrada unazad nekoliko godina energetski obnovljena te je instaliran moderan sustav grijanja – dizalica topline, 22 fotonaponska modula instalirana na južnu padinu krova zgradu će učiniti energetski neovisnom. Vrijednost ovog projekta iznosila je 101 tisuću kuna, a radi se o drugoj solarnoj elektrani koju je instalirala Općina Radoboj. Prva se nalazi na Upravnoj zgradi u središtu Radoboja.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba