6. – 28. kolovoza

Evo što vas očekuje u bogatom kulturnom i zabavnom programu “Ljeta u Krapini”

Objavljeno: 20.07.2016. Jelena Jazbec

Tijekom kolovoza, Krapinčani, ali i svi zainteresirani posjetitelji, moći će uživati u bogatom kulturnom i zabavnom programu manifestacije “Ljeto u Krapini”. Ona započinje 6. kolovoza, otvorenjem izložbe “Jeftini slatkiši” u Galeriji grada Krapine. Sljedećeg dana, također u Galeriji, održat će se predstava “Kabare veselih muškaraca”, Kazališta Virovitica. U subotu, 13. kolovoza, na prostoru Starog grada, koncert će održati Puhački orkestar Krapina, dok će u nedjelju u Galeriji grada Krapine publiku zabaviti Kerekesh teatar s predstavom “Ufuraj se i pukni”.

Predstava i cabaret

Galerija grada Krapine i narednih vikenda pružit će posjetiteljima zanimljiv kulturni program, pa je tako 20. kolovoza na rasporedu koncert grupe “Lira” iz Đurmanca te njihovih gostiju, 21. kolovoza predstava Kerekesh teatra “Skupština”, 27. kolovoza koncert KUD-a Jesenja i 28. kolovoza, “Takvim sjajem može sjati”, cabaret Ksenije Erker i Zorana Mišolongina.

Program za mališane

Na Hušnjakovu, 7. kolovoza od 17 sati održat će se promocija slikovnice za djecu “Povrtna avantura”, autora Danijela Horvata. 14. kolovoza organiziran je program za mališane, koji uključuje zabavne igre, glazbenu priču i dječju kulinarsku radionicu. 21. kolovoza, na rasporedu je crtanje na ulici, bubble football, predstava “U duru i molu za vrtić i školu” i dr. 28. kolovoza, KUD Strmec predstavit će svoj CD, a nastupit će i Mažoretkinje Dubrovčan te Podvinčani. Posjetitelji će moći uživati i u roštiljadi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba