Sportski susreti HNS-a

Vrdoljak: Tijekom idućeg tjedna razgovarat ćemo s SDP-om i dogovoriti sve pojedinosti oko rujanskih izbora

Objavljeno: 03.07.2016. mladenmandic

Više od 2300 članova Hrvatske narodne stranke sudjeluje danas u Termama Tuhelj na 11. sportskim susretima i HNS-ovoj Političkoj akademiji. Bazeni, sportski tereni, kao i postavljeni šator s glazbom u Tuheljskim Toplicama, danas su bili u narančastom. Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak na konferenciji za novinare je istaknuo da će 40-ak tisuća članova HNS-a u Hrvatskoj spremno dočekati nove parlamentarne izbore u rujnu.

Interes Hrvatske

– Tijekom idućeg tjedna započet ćemo konzultacije s SDP-om oko novih izbora u rujnu i slaganja izbornih lista. U prošlom mandatu, naša je koalicija na državnoj razini uspjela zaustaviti stagnaciju BDP-a i smanjiti je sa stope od minus četiri posto na plus dva. Trend je bio u porastu, no nažalost nova hrvatska Vlada ga nije mogla održati. Spremni smo za izbore i cilj nam je da država u budućnosti funkcionira mnogo bolje nego u ovih proteklih nekoliko mjeseci. Želimo napraviti Hrvatsku što boljom – rekao je čelnik HNS-a Ivan Vrdoljak. Vesna Pusić istaknula je kako će HNS ići i dalje naprijed te kako nijedna stranka ni politika ne može biti ispred interesa Hrvatske.

Košarkaška utakmica

Poslijepodne je u Tuheljskim Toplicama bilo rezervirano za kupanje i sportske susrete, a predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak ogledao se u košarkaškoj tekmi “dva na dva“ s ekipom HNS-a Radoboja. U napetoj završnici, Vrdoljakova ekipa na kraju je pobijedila s 12:10. Druženje se nastavilo tijekom poslijepodneva i uz glazbu u velikom šatoru, koji je uz bazene posebno postavljen za ovu prigodu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba