Poljoprivrednici, obrti i tvrtke

Otvorene prijave za sudjelovanje na dvodnevnoj Sajamskoj izložbi “100% zagorsko u Rijeci”

Objavljeno: 23.06.2016. Jelena Jazbec

Krapinsko – zagorska županija poziva sve zainteresirane poljoprivredne proizvođače, obrte i tvrtke koji imaju sjedište i vrše proizvodnju na području županije, da se prijave za sudjelovanje na 3. Sajamskoj izložbi Krapinsko – zagorske županije “100% zagorsko u Rijeci”, koja će se održati 26. i 27. kolovoza na riječkom Korzu.
Radi se o manifestaciji prodajno – izložbenog karaktera čiji je cilj predstaviti županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija i vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga, te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brendove.

Kotizacija 100 kuna

Krapinsko – zagorska županija osigurava sve potrebne tehničke uvjete za izlaganje i prodaju proizvoda na Sajmu, a kako je broj izlagačkih mjesta ograničen, zadržava mogućnost odabira prijavljenih izlagača. Prednost će imati izlagači koji su sudjelovali na županijskim izložbama i ostvarili iznimne rezultate te koji su se u dosadašnjoj suradnji sa županijom strogo pridržavali uputa i ugovornih obveza dobivenih od strane organizatora manifestacije. Kotizacija za sudjelovanje na manifestaciji po izlagačkom mjestu iznosi 100 kuna.

Do 8. srpnja

Prijavnice za sudjelovanje dostupne su na internetskoj stranici KZŽ. Prijavnica mora biti vlastoručno potpisana od osobe ovlaštene za zastupanje, a dostavlja se putem pošte ili neposredno u pisarnicu, na adresu Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove, Magistratska 1, 49000 Krapina, najkasnije do 8. srpnja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba