Županijski odbor HDZ-a

Zoran Gregurović, Mirko Krznar, Alen Gerek i Zlatko Bartolić potpredsjednici zagorskog HDZ-a, novi tajnik Danko Hršak

Objavljeno: 01.06.2016. mladenmandic

 

Nakon održanog 17. Općeg sabora HDZ-a, s kojim je završen proces unutarstranačkih izbora u stranci, održana je konstituirajuća sjednica Županijskog odbora HDZ-a. Članovi Županijskog odbora jednoglasno su izabrali vodstvo, odnosno članove Predsjedništva u novom četverogodišnjem mandatu. Na sjednici su izabrana četiri potpredsjednika, tajnik, rizničar te pet članova Predsjedništva.

Danko Hršak tajnik

Na potpredsjednička mjesta jednoglasno su izabrani Zoran Gregurović, predsjednik GO HDZ-a Krapina i gradonačelnik Krapine , Mirko Krznar, predsjednik OO HDZ-a Konjščina i načelnik općine Konjščina, Alen Gerek, pomoćnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture te Zlatko Bartolić, predsjednik OO HDZ-a Mihovljan i dugogodišnji načelnik Mihovljana.
Za tajnika Županijske organizacije jednoglasno je izabran Danko Hršak iz Krapine, a za rizničara predsjednik OO HDZ-a Đurmanec i općinski načelnik Damir Belošević koji je tu funkciju obnašao i u prošlom mandatu. Za članove Predsjedništva izabrani su Igor Jambrešić, predsjednik GO HDZ-a Klanjec, Radovan Hercigonja, predsjednik OO HDZ-a Budinšćina i općinski načelnik, Zdravko Tušek, predsjednik OO HDZ-a Bedekovčina, Josip Milički, predsjednik OO HDZ Marija Bistrica i načelnik općine te Mato Regvar iz Desinića, dugogodišnji član županijskog Predsjedništva HDZ-a.

Zahvala na podršci

Nakon što je formirano vodstvo Županijske organizacije, čelnik zagorskog HDZ-a Žarko Tušek zahvalio se kolegama na podršci koju su mu iskazali tijekom kandidature za člana nacionalnog Predsjedništva stranke. Dokaz tome da se prepoznaje rad zagorskog HDZ-a u Središnjici je upravo podatak da je u ukupnom poretku za izbor članova Predsjedništva, Žarko Tušek zauzeo visoko treće mjesto.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba