Doliće kod Krapine

U požaru izgorjelo krovište gospodarskog objekta

Objavljeno: 24.04.2016. Alen Brodar

U požaru, koji je Ivica B., sin vlasnice, primijetio jutros oko 7 sati, u potpunosti je izgorjelo krovište zidanog gospodarskog objekta, koji se nalazi svega nekoliko metara od njihove obiteljske kuće u Doliću kod Krapine.

Čuo pucketanje

– Probudio sam se i čuo vani nekakvo pucketanje. Kad sam pogledao kroz prozor, imao sam što vidjeti. Vidio sam kako se iz gospodarskog objekta, u koji inače spremamo drva za zimu, dimi, te sam potrčao da vidim što gori. Kad sam otvorio vrata, vidio sam da se unutra vatra već razbuktala, pa sam ih brzo zatvorio da ne uđe puno kisika i nazvao vatrogasce. Došli su vrlo brzo, a baš je između poziva i njihovog dolaska vatra probila kroz krov. U pravo vrijeme su došli, hvala Bogu – ispričao nam je Ivica B.

Brzo ugašeno

Rekao nam je da ne zna što bi mogao biti uzrok požara, budući da u gospodarskom objektu nisu imali nikakvu peć ili sličan izvor topline, zbog kojeg bi moglo planuti.
Na požar je inače s dva vozila izašla Javna vatrogasna postrojba Krapina te su vatru ugasili oko 7.30 sati. Kolika je materijalna šteta, utvrdit će se naknadno.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba