Poziv srednjoškolcima

Pošaljite literarne radove sa svojim iskustvima u volontiranju

Objavljeno: 13.04.2016. mladenmandic

Pozivaju se svi zainteresirani učenici i učenice srednjih škola s područja Krapinsko – zagorske županije da napišu i pošalju po jedan kratki autorski tekst o volontiranju koji sadržava kratki opis pozitivnih iskustava o volontiranju, razloge volontiranja, utjecaj volontiranja na pojedinca i zajednicu te ostale teme vezane uz volontiranje. Svrha Natječaja je prikazati volontiranje kao društveno korisno, kako za samog pojedinca, tako i za cjelokupnu zajednicu kroz literarni izričaj. Sve prijave obavezno trebaju sadržavati ime i prezime autora, kontakt broj, E-mail adresu, naziv škole, usmjerenje i razred.

Prijave se primaju do 2. svibnja, te se šalju isključivo na mail [email protected]. Rad ne smije biti duži od dvije kartice teksta i šalje se u DOC i PDF formatima. Tekst mora biti napisan na hrvatskom jeziku i ne smije prije biti objavljen. Po isteku roka za prijavu, sastat će se stručni žiri koji će zajednički odlučiti o pobjedničkom radu koji će se nagraditi simboličnom nagradom. Svi zaprimljeni radovi bit će objavljeni u online katalogu na službenoj stranici – www.zagor.info.

Natječaj se provodi u okviru projekta „Volonterski centar VolontirAJMO”, kojeg provodi Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Društvom „Naša djeca“ Zabok, Gradom Zabokom i Krapinsko – zagorskom županijom koji je sufinanciran od strane Ministarstva socijalne politike i mladih. Više o projektu može se pročitati na http://www.zagor.info/projekti/pregled/volonterski-centar-volontirajmo. Svi koje žele sudjelovati na natječaju mogu se javiti Nikolini Krušelj, voditeljici volonterskog programa VolontirAJMO – mail: [email protected] / [email protected], broj mobitela 098/197-9936.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba