Projekti odgoja i obrazovanja

Dožupanica Jasna Petek: Trebamo stvoriti sustav koji će imati vertikalu od predškole pa nadalje

Objavljeno: 11.04.2016. mladenmandic

U Dječjem vrtiću “Naša radost” u Pregradi održana je regionalna smotra projekata iz područja Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo za područje predškolskog odgoja i obrazovanja.
Glavni cilj regionalnih smotri jest pokazati na koje se načine ostvaruju dječja prava u različitim okruženjima – različitim ustanovama ranog odgoja. Kako se doista žive dječja prava i odgovornosti te jesu li za njihovo ostvarivanje kvalitetno osposobljeni odgojitelji i stručni suradnici. Otvorenju smotre nazočila je i zamjenica župana Jasna Petek, koja je istaknula kako Krapinsko-zagorska županija podržava sve aktivnosti koje se tiču dobrobiti djece, posebice one s teškoćama u razvoju i nadarene djece, dodavši kako je potrebno razvijati odgojno-obrazovni sustav koji će imati vertikalu od predškole pa nadalje. Dječji vrtić “Naša radost” iz Pregrade odabran je za domaćina regionalne smotre jer je tijekom protekle četiri godine imao nekoliko projekata – “Lijepa naša Pregrada”, “Pčele i pčelari”, “Ti i ja zajedno – Jaz in ti skupaj” te slikovnicu “U našem gradu” na regionalnim smotrama, a potom i na državnim smotrama, gdje su prezentirani najbolje realizirani projekti.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba