Župni Caritas humanitarnim koncertom skupio gotovo 14 tisuća kuna za pomoć bolesnoj majci i sinu

Objavljeno: 07.04.2016. Jelena Jazbec

U nedjelju je u organizaciji Caritasa župe Bednja, u Vatrogasnom domu u Bednji, održan humanitarni koncert “Srcem za zdravlje“. Koncert je okupio 400-tinjak domaćih posjetitelja, te onih iz okolnih mjesta Jesenja i Lepoglave.

Obitelj Drač

Prikupljeno je 13.700 kuna koji su uplaćeni na žiroračun Caritasa Varaždinske biskupije, a Caritas će prikupljenim sredstvima pomoći obitelji Drač, točnije bolesnoj majci i jedanaestogodišnjem sinu, na način da će im uplaćivati novac za pokrivanje troškova liječenja. Na koncertu su nastupili Kavaliri, Faringaši, Rajko Suhodolčan i sva tri KUD-a s područja općine Bednja – KUD Josipa Genca iz Bednje, Cvetlinski zvon i KUD Josipa Jedvaja iz Vrbna, kao i glumački amateri bednjanskog KUD-a, koji su izveli predstavu “The Glaus Bednja“, parodiju na poznatu glazbenu emisiju “The Voice“.

I dalje se može pomoći

Organizatori ističu kako se novčana pomoć za obitelj Drač može i dalje uplatiti na žiroračun otvoren u Zagrebačkoj banci, a podaci su sljedeći: IBAN: HR9523600001101733293, POZIV NA BROJ: 04-2016, OPIS PLAĆANJA: Ime prezime/tvrtka – donacija za obitelj Drač.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba