Izborna skupština

Sonja Borovčak još četiri godine na čelu najaktivnijeg zagorskog Društva Naša djeca

Objavljeno: 24.03.2016. Jelena Jazbec

Na Izbornoj skupštini Društva Naša djeca Zabok za predsjednicu je sljedeće četiri godine izabrana Sonja Borovčak. U Izvršni odbor izabrane su Zvjezdana Balija, Ružica Kotarski, Tamara Miletić Damjanović, Dušanka Mikulec Mikac, Romana Turk Tisanić i Andreja Šagud, a u Nadzorni odbor Natalija Đuran Tršinski, Senka Jurina i Marija Vranješ.

Brojne aktivnosti

Tajnica Jasenka Borovčak predstavila je brojne aktivnosti Društva, kao što su Logopedski kabinet, igraonica “Kutić slikovnica“, Dječji forum, Dječje gradsko vijeće, kreativne radionice, plesna radionica i dječji zbor “Zabočki mališani”. Posebno su istaknuti projekti “Zdravo i fino“, koji se provodi s Dječjim gradskim vijećem, KIKI Festival i “Prebaci na volontiranje!“. Kao najvažnije postignuće u posljednje četiri godine istaknuto je da se zahvaljujući brojnim donacijama Logopedski kabinet DND-a značajno opremio didaktičko dijagnostičko-terapeutskim materijalom.

Susret gradova i općina

Uspješno je organiziran i 8. Susret Gradova i općina prijatelja djece u Zaboku, a veliki uspjeh ostvario je i projekt „Zdravo i fino“.
– Sve te projekte, programe, akcije i aktivnosti ne bi mogli tako uspješno provoditi i realizirati bez velikog angažmana mnogobrojnih volontera i volonterki koji daruju svoje slobodno vrijeme za dobrobit djece – zaključuju članovi Društva.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba