Izborna skupština

Stjepan Sirovec novi predsjednik Mladih HNS-a Krapinsko-zagorske županije

Objavljeno: 23.03.2016. Jelena Jazbec

U radobojskom Centru za prirodu Zagorje u ponedjeljak je održana Izborna skupština Mladih HNS-a Krapinsko-zagorske županije. Za predsjednika mladeži izabran je Stjepan Sirovec, a za potpredsjednike Kristina Rafaj i Dario Kos. Tajnik je Neven Malarić, a u Predsjedništvo su izabrani Patricija Benčić, Matija Galović, Luka Krsnik, Antonio Hršak i Mario Mrzlečki. Skupštini su prisustvovali saborska zastupnica Marija Puh, predsjednik Županijskog odbora HNS-a KZŽ Anđelko Topolovec i zamjenik župana KZŽ za gospodarstvo Anđelko Ferek Jambrek.
– Ja sam postao načelnik Općine Radoboj sa 26 godina, bio sam najmlađi načelnik u Hrvatskoj i znam koliko znači mladim ljudima da im se omogući prilika. Zato HNS kontinuirano daje priliku mladima, pa tako danas imamo Mariju Puh kao najmlađu među zastupnicama u Hrvatskom saboru – rekao je Topolovec.
Novi predsjednik Stjepan Sirovec zahvalio je delegatima na izboru, kao i svom prethodniku Tomislavu Haramusteku i njegovom timu na velikom trudu koji su uložili u svojem mandatu.
– Cilj nam je još više motivirati mlade da se uključe u rad naše organizacije, pa pozivam sve da se bave problematikom koja muči nas mlade. Ako ćemo biti pasivni, ništa nećemo napraviti i zato treba poticati mlade da se aktiviraju. Zajedničkom suradnjom svih članova, a tu mislim na nas mlade, na Žensku inicijativu i na redovne članove, možemo ojačati cijelu organizaciju, a onda i uspješnije provoditi naše programe – zaključio je Sirovec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba