Skupština veterana Tigrova

Bivši dom NOB-a u Poznanovcu uskoro će postati Dom hrvatskih branitelja

Objavljeno: 22.03.2016. mladenmandic

 

U Mokricama je održana godišnja Skupština Udruge ratnih veterana Prve gardijske brigade Tigrovi Krapinsko – zagorske županije.
Predsjednik Udruge Ivan Hržica, nakon predstavljenih aktivnosti koje će se provoditi tijekom 2016. godine, članstvo je upoznao s novostima u radu Udruge, posebno na temu uređenja bivšeg doma NOB-a u Poznanovcu u Dom hrvatskih branitelja s područja Krapinsko – zagorske županije.

Na Skupštini je bio i general zbora Josip Lucić te župan Krapinsko -zagorske županije Željko Kolar, koji je rekao kako je Prva gardijska brigada prošla sva ratišta u Hrvatskoj, za razliku od ostalih brigada, koje su bile teritorijalno vezane.
– U Tigrovima su bili pripadnici iz svih dijelova Hrvatske, pa tako i iz Krapinsko – zagorske županije. Ponosan sam na naše dečke koji su prošli sva ratišta, njihov doprinos je nemjerljiv. Želim pohvaliti i rad Udruge, koja je aktivna, radi na raznim projektima čiji je cilj što bolja integracija branitelja u svakodnevni život i edukacija djece, te pomaže obiteljima svojih stradalih suboraca – naglasio je na Skupštini župan Željko Kolar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba