“RAZVALILA” BEYONCE

Mia Negovetić prima čestitke sa svih strana svijeta, raspametila je Amerikance, a nastupom oduševljeni i brojni Zagorci

Objavljeno: 21.03.2016. zagorjeinternational

Pobjednica prve sezone RTL-ovog showa “Zvjezdice”, Mia Negovetić, nastupila je u Little Big Shots, američkom talent showu Ellen DeGeneres i Stevea Harveyja namijenjenom talentiranoj djeci te oduševila publiku i žiri.
U opisu videa stoji kako je 13-godišnja Hrvatica Mia “apsolutno rasturila pjesmu Beyoncé”, a njezin nastup emitiran je u nedjelju.
– Jako sam uzbuđena, ne mogu vjerovati – kroz suze je priznala Mia kada ju je Steve pitao kako se osjeća, a na njene iskrene riječi dodao je tek: “U Hollywoodu si! Uspjela si!”

A da je uistinu uspjela dokazuje kakvom se brzinom video njenog nastupa širi internetom. Nitko nije ostao imun na njen očaravajući nastup.

Više od milijun pogleda

“O moj Bože! Neka joj netko pod hitno ponudi ugovor! Ona ima sve! Ludo savršen glas, preslatka, super se snalazi na pozornici i samo joj je 13 godina?! Ma hajde!”, “I povrh svega, izgleda baš kao što bi 13-godišnja djevojčica trebala izgledati! Talentirana i graciozna”, “Bila je tako skromna i pristojna, zbog toga još i ljepša”, samo su neki od komentara na Facebooku showa Little Big Shots, gdje je video njenog nastupa pregledan više od milijun puta u nepunih 12 sati.

“Najslađa djevojčica na svijetu! Imali smo čast družiti se s njome iz backstagea i gledati kako ostavlja srce na toj pozornici… Toliko emocija! Mia, već si zvijezda, bit ćeš golem hit u budućnosti”, “Skromna i talentirana, to je tako rijetka kombinacija! Samo ostani tako divna, jedva čekamo slušati te opet”, “Malena, rasplakala si me! Jedva čekam vidjeti što ćeš sve postići”, dodaju Amerikanci.

Video je na službenom FB profilu showa u 10-ak sati dobio preko tisuću oduševljenih komentara, više od 15 tisuća shareova i gotovo 25 tisuća lajkova.

Hoćemo duet

“Pazi se Beyoncé!”, napisali su pak producenti showa uz video, a s njima se slažu i brojni komentatori, koji sada čekaju da se oglasi i sama pjevačica. “Beyoncé, jesi li već poslušala Miju? Hoćemo duet” i “Beyoncé, bolje ti je da je pozoveš kao gošću na svojoj europskoj turneji”, predlažu novopečeni Mijini fanovi.
Osim Amerikanaca, Mia je potpuno oduševila i domaće estradnjake, a Hrvati, pa tako i Zagorci, kao da se natječu tko će više pohvaliti i podijeliti nastup hrvatske “Zvjezdice”.

Njezin se nastup našao i na Facebook stranici američkog showa The Voice koji ima preko 14 milijuna fanova. Iako inače ne dijele nastupe iz drugih talent emisija, i njih je Mia oduševila pa su imali samo riječi hvale. “Beyonce čuvaj se!”, poručila je ekipa The Voicea.
A hoće li i zagorska “Zvjezdica” Dino Miklaužić iz Huma na Sutli krenuti njenim stopama, ostaje tek za vidjeti. U svakom je slučaju na dobrom putu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba