Galerija grada Zaboka

Održana informativna radionica za braniteljske udruge

Objavljeno: 18.03.2016. mladenmandic

 

U Velikoj galeriji grada Zaboka održana je informativna radionica za braniteljske udruge koje djeluju na području Krapinsko – zagorske županije.

Kvaliteta življenja

Radionica je bila vezana uz objavljeni Javni poziv udrugama za prijavu programa i projekata usmjerenih očuvanju digniteta i promicanju istine o Domovinskom ratu, psihološko i socijalno osnaživanje te podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja na području Krapinsko – zagorske županije.
Radionicu su vodile Helena Matuša, zamjenica direktorice Zagorske razvojne agencije te ispred Krapinsko – zagorske županije Martina Gregurović Šanjug, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, udruge i mlade. Radionica je organizirana zbog informiranja potencijalnih prijavitelja, a prisustvovale su joj brojne braniteljske udruge s područja Krapinsko – zagorske županije.

Do 1. travnja

Javni poziv udrugama za prijavu programa i projekata usmjerenih očuvanju digniteta i promicanju istine o Domovinskom ratu, psihološko i socijalno osnaživanje te podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja na području Krapinsko – zagorske županije objavljen je 29. veljače i traje do 1. travnja, a više o tome može se pronaći na internetskim stranicama Krapinsko – zagorske županije – http://www.kzz.hr/javni-poziv-prijava-programa-i-projekata.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba