Savjet za zdravlje KZŽ

Jedini manjak zabilježio Zavod za javno zdravstvo

Objavljeno: 07.03.2016. mladenmandic

Na sjednici županijskog Savjeta za zdravlje, ravnatelji svih zagorskih zdravstvenih ustanova iznijeli su izvješća o poslovanju u 2015. godini. Iz izvješća je vidljivo da su zagorske zdravstvene ustanove u prošloj godini uspješno poslovale te da su ostvareni pozitivni financijski rezultati. Jedini manjak prihoda nad izdacima zabilježio je Hrvatski zavod za javno zdravstvo. No razlog su, rečeno je na sjednici, bila velika ulaganja u prošloj godini i neplaćena potraživanja u iznosu od 400 tisuća kuna. Zavod je spomenuti manjak nadoknadio prenesenim viškom prihoda iz proteklih godina.

Zamjenica župana Jasna Petek čestitala je svim ravnateljima ustanova na uspješnom radu te iskazala posebno zadovoljstvo zbog uspješnog poslovanja i ostvarenih rezultata.
– Pozitivni pomak osobito se očituje u smanjenim listama čekanja, znatnim investicijama u medicinsku opremu i boljem financijskom rezultatu, što je posljedica kvalitetnog rada svih djelatnika naših ustanova – rekla je zamjenica župana Jasna Petek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba