Izvještajna konvencija

Članovi SDP-a Krapinskih Toplica istaknuli zadovoljstvo rezultatima parlamentarnih izbora u svojoj općini

Objavljeno: 07.03.2016. Jelena Jazbec

U subotu je održana Izvještajna konvencija Općinske organizacije SDP-a Krapinske Toplice. Članovi su se osvrnuli na rad Organizacije između dviju Konvencija i rad vijećnika u Općinskom vijeću, u kojem čine većinu, zajedno sa vijećnicima Nezavisne liste i vijećnicom Hrvatskih laburista. Posebno je istaknut izvrstan rezultat liste Hrvatska raste u Krapinskim Toplicama na parlamentarnim izborima te znatno povećanje broja članica i članova. Konvenciji je prisustvovao potpredsjednik Županijske organizacije SDP-a Marko Vešligaj, koji je nazočne pozdravio u ime predsjednika Siniše Hajdaša Dončića. Po završetku službenog dijela, članovi su karanfilima i porukama s pozitivnim mislima razveselili Topličanke i gošće Krapinskih Toplica, čestitajući im predstojeći Dan žena.


 

Lucija Buhin Forum mladih SDP-a Veliko Trgovišće vodit će i u sljedeće dvije godine

Istog je dana održana redovna Izborna konvencija Foruma mladih SDP-a Veliko Trgovišće, na kojoj je izabrano novo vodstvo koje će Forum voditi u sljedeće dvije godine. Za predsjednicu je ponovno izabrana Lucija Buhin, koja je ujedno potpredsjednica Foruma mladih Krapinsko-zagorske županije. Za potpredsjednika Foruma mladih Veliko Trgovišće izabran je Nikola Gašpar, za potpredsjednicu Katarina Kanceljak i za tajnika Robert Mateković. Predsjednica se zahvalila svim članicama i članovima na trudu i angažmanu u jačanju foruma na lokalnoj razini, kao i na kontinuiranom radu zahvaljujući kojemu je forum prepoznat na lokalnoj i županijskoj razini.

– U narednom mandatu nastavit ćemo promicati socijaldemokraciju, tolerantnost, slobodu, jednakost, ravnopravnost i antifašizam, te se zalagati za socijalno, ljudsko i građansko pravo za svakog pojedinca – dodala je Buhin.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba