ODLUKA VLADE RH

Dr. Miroslav Kopjar na čelu Upravnog vijeća Agencije za kvalitetu i akreditaciju u zdravstvu i socijalnoj skrbi

Objavljeno: 12.02.2016. Alen Brodar

Na trećoj sjednici Vlade RH, prof. dr. sc. Miroslav Kopjar, zagorski ginekolog i medicinski djelatnik, aktualni predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Zlatara te član ŽO HDZ-a KZŽ i vijećnik u Županijskoj skupštini KZŽ, imenovan je na dužnost predsjednika Upravnog vijeća Agencije za kvalitetu i akreditaciju u zdravstvu i socijalnoj skrbi.

Vrhunski stručnjak

– Dr. Kopjar dugo je godina prisutan u zagorskom javnom i političkom životu. Naravno, poseban trag ostavio je prije svega kao vrhunski stručnjak na području ginekologije, ali i kao dugogodišnji ravnatelj Opće bolnice Zabok. On je bio i inicijator projekta osnivanja nove zagorske bolnice te je kao dužnosnik HDZ-a bio i gradonačelnik Zlatara u mandatu 2009. – 2013. godine – istaknuli su u Županijskoj organizaciji HDZ-a te dodali da, iako je danas u zrelim životnim godinama, dr. Kopjar je još uvijek pun elana i želje za radom te se stavio na dispoziciju novoj generaciji ljudi u zagorskom HDZ- u.

Doprinos razvoju

– Prof. dr. sc. Kopjar dugo je godina vrh zdravstvene struke na području naše regije, a temeljem projekata na kojima sudjeluje i stvara, i diljem Hrvatske, Europe i svijeta. Uvjeren sam da će na svojoj novoj dužnosti u Agenciji za kvalitetu i akreditaciju u zdravstvu i socijalnoj skrbi i dalje doprinositi razvoju zdravstvenog sustava i hrvatske medicine. Zahvaljujem mu na dugogodišnjoj prijateljskoj suradnji i želim mu puno uspjeha u daljnjem radu – rekao je predsjednik zagorskog HDZ-a i saborski zastupnik Žarko Tušek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba