Porezna uprava objavila

Građani za fiskalizaciju poslali gotovo 9 milijuna računa za provjeru

Objavljeno: 11.02.2016. Jelena Jazbec

Građani Republike Hrvatske i dalje podupiru fiskalizaciju, barem ako je suditi po rezultatima trećeg kola nagradne igre “Traži račune i ulovi kune“, u kojoj su Poreznoj upravi pristigle 174 poštanske vreće koje sadržavaju oko 174.000 omotnica s ukupno 3.480.000 računa. Dodaju li se tome i računi iz prvog i drugog kola, dobiva se brojka od 8.780.000 računa za provjeru pristiglih od strane hrvatskih građana u prva tri kola nagradne igre.

– Ovim se putem još jednom zahvaljujemo građanima na velikom odazivu i podršci u suzbijanju sive ekonomije i nelojalne konkurencije koju Poreznoj upravi pružaju od uvođenja fiskalizacije. Građani su nam važan partner u nadzornim aktivnostima. Uvelike nam pomažu da stanemo na kraj manjem dijelu obveznika koji za svoju korist, ali nažalost i na štetu svih poštenih građana, uporno ne igraju po pravilima-ističu iz Porezne uprave.

Pozvali su građane da i dalje šalju račune i prijavljuju nepravilnosti te najavili izvlačenje posljednjeg kola nagradne igre „Traži račune i ulovi kune“, koje će se održati 12. travnja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba