Sveti Križ Začretje

Prvo otvoreno prvenstvo Zagorja u alpskom skijanju za limače

Objavljeno: 23.01.2016. mladenmandic

Skijaški klub Stars iz Svetog Križa Začretja je uz pomoć Hrvatskog olimpijskog odbora kroz program “Od sportske škole do olimpijskih igara” uredio u Svetom Križu Začretju skijašku stazu sa svim potrebnim uređajima za zasnježivanje i osvjetljenje staze. Staza se nalazi iza sjevernog gola NK Jedinstva na prilaznoj cesti od Trgovačkog centra Roses do Žitnice. Uređenje staze omogućava Klubu održavanje škole skijanja i dječje utrke.
Klub će tako danas održati i Prvo otvoreno prvenstvo Zagorja u alpskom skijanju za limače. Prijave za utrku primat će se od 15 do 17.30 sati. Od 17 sati na rasporedu je dječja utrka za uzrast do 6 godina, od 17.30 sati dječja utrka za uzrast do 9 godina, a od 18 sati dječja utrka za uzrast do 12 godina.
– Pozivamo sve zainteresirane skijaše, odnosno njihove roditelje da se prijave za natjecanje i uživaju na snijegu jer mogućnost ovakvog događanja, osim u Svetom Križu Začretju, u Hrvatskoj imaju još samo skijališta na Sljemenu i na Platku – rekao je predsjednik kluba Zdravko Gorički.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba