NAJBOLJI ZAGORSKI SPORTAŠI U 2015.

Najbolji seniori streličar Matija Mihalić i skijašica Ana Frinčić

Objavljeno: 24.12.2015. Alen Brodar

Izvršni odbor Športske zajednice Krapinsko – zagorske županije proglasio je najbolje sportaše, sportske klubove i sportske djelatnike u 2015. godini. Najbolji senior je Matija Mihalić iz Streličarskog kluba Oroslavje, najbolja seniorka Ana Frinčić iz SKI kluba Oroslavje, najbolja momčad je Stolnoteniski klub Zabok, a najbolja ženska ekipa atletska ekipa Sportskog društva Stubica iz Donje Stubice.

Denis Cerovec iz Nogometnog kluba Zagorec Krapina najbolji je sportaš iz ekipnih sportova, dok su najbolji sportaši koji se natječu u klubovima izvan Zagorja kuglašica Klara Sedlar, koja nastupa za zagrebački kluglački klub Admiral i nogometaš Ivan Kovačec, koji igra u Ulsanu (Koreja).

U kategoriji najboljih sportaša od 14 do 18 godina najbolji su samostreličar Martin Oborovečki iz Streljačkog društva Veliko Trgovišće i Vinka Kovačić iz Ski kluba Oroslavje. Među najperspektivnijim sportašima od 10 do 14 godina najbolji su Niko Vidović iz Nogometnog kluba Zagorec i Tesa Novak iz Plivačkog kluba Olimp Terme Tuhelj, a među najperspektivnijim van županije nogometaši Luka Pasariček i gimnastičarka Paula Herceg. Nagradu za životno djelo dobili su nogometni djelatnik Željko Kušan i motociklistički djelatnik Vladimir Pavlina. Nagrade za razvoj sporta dobili su Radovan Borovčak, Arpad Jakša, SKI klub Oroslavje, Saša Tršinski i Marijan Tupek, a nagrade za promicatelje zagorskog sporta Jelena Brezak, Edita Marenić, NK Oštrc, Srele brutal team i Županijski školski sportski savez. Nagradu za fair play dobio je NK Tondach.

Dobitnicima će nagrade biti uručene na svečanosti koja će biti održana 22. siječnja u hotelu Matija Gubec u Stubičkim Toplicama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba