Sredstva su namijenjena obiteljima članova Udruge specijalne policije Barun i Udruge ratnih veterana 1. gardijske brigade “Tigrovi“ KZŽ

OODAZOVITE SE I POMOZITE: Sutra u Galeriji u Svetom Križu Začretju humanitarno – donacijska aukcija slika renomiranih akademskih umjetnika

Objavljeno: 13.12.2018. ivanabelosevic

U Galeriji Rudija Stipkovića u Svetom Križu Začretju, sutra će se održati humanitarno – donacijska aukcija slika, u organizaciji Galerije, Udruge specijalne jedinice policije Barun, Udruge ratnih veterana Domovinskog rata “Crne mambe” te Udruge ratnih veterana 1. gardijske brigade “Tigrovi“ Krapinsko – zagorske županije, u svrhu prikupljanja sredstava za pomoć dvjema obiteljima članova Udruge specijalne policije Barun i Udruge ratnih veterana 1. gardijske brigade Tigrovi.
Na izložbi će biti postavljeno 45 slika, od čega će 15 ići na aukciju, rekao nam je Miljenko Šoštarić, jedan od organizatora.

– Svake godine, već tradicionalno za blagdane, organiziramo humanitarnu akciju, tako da ćemo ove godine napraviti aukciju slika. Djela koja se izlažu i koja će biti ponuđena na aukciji, djela su renomiranih akademskih umjetnika, ali i članova udruga Barun, Tigrovi i Crne mambe iz Zagreba, koje su se pridružile ovoj velikoj humanitarnoj aukciji. Izložbi i aukciji slika trebale bi prisustvovati mnoge poznate osobe iz javnog života, iz Zagorja i drugih krajeva Hrvatske te nekoliko članova Generalskog zbora. Izložbu će otvoriti načelnik Policijske uprave krapinsko – zagorske, Darko Car – istaknuo je Šoštarić.
Izložba počinje u 18 sati, a pokrovitelj je Krapinsko – zagorska županija. U glazbenom dijelu programa nastupit će Klapa Bistrica, a himnu će pjevati Jill Letizia Kantolić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba