Udruga Petrože – Krušljevo Selo jedan dan u godini posvećuje poklanjanju dobrih želja i molitvi

U nedjelju misa za djecu i mlade te bolesne, nemoćne i potrebite

Objavljeno: 23.06.2018. zagorjeinternational

U sklopu rada, programa, aktivnosti i projekata koje provodi udruga Petrože – Krušljevo Selo, jednom u godini poklanjaju dobre želje i molitve za djecu, mlade, bolesne i potrebite.

Udruga naime provodi velik broj aktivnosti s djecom i mladima te tako potiče i promovira volontiranje, očuvanje kulturne baštine te sudjelovanje u zajednici. Ove su godine tako suradnjom sa Župom Oroslavskom, Gradom Oroslavjem, Turističkom zajednicom Oroslavja, Mrežom udruga Zagor, Područnom školom Krušljevo Selo, volonterima udruge i ostalim suradnicima obilježili “12. Blaževo”, te svjetske dane šuma i voda, drveta, planeta Zemlje i bioraznolikosti. Obogatili su i uredili sadržaje kod kapele Sv. Petra i Pavla i Područne škole u Krušljevom Selu te pokrenuli projekt “A kaj štrumfaš 2.0”.

– Ponukani tim aktivnostima, ove je nedjelje misno slavlje, s naglaskom za djecu i mlade te bolesne, nemoćne i potrebite. Tom prilikom nam u goste dolaze “Zvijezde mira”, a uz njih nastupaju “Štrumfovi”- sekcija za djecu i mlade udruge Petrože i “Petrovske rože”, kao potpora djeci i mladima. Misno slavlje počinje u 11 sati, a predvodi ga vlč. Dragutin Bosnar. Nakon programa slijedi zajedničko druženje uz okrjepu i osvježenje – ističu iz Udruge.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba