VEĆ SADA JAKOM LINE UP-U, PRIDRUŽILA SU SE I TRI NOVA IMENA

Na ovogodišnjem Hoomstocku nastupaju Antenat, NLV i J.R. August

Objavljeno: 27.03.2018. JJ

Već sada jakom line up-u trinaestog Hoomstocka, kroz kojeg će tik uz rijeku Sutlu i slovensku granicu i ovoga ljeta protutnjati najveća imena hrvatske alternativne scene, pridružuju se tri nova imena. Otprije najavljenim Urban & 4, Ogenju i Koala Voice, sada se pridružuju Antenat, NLV i J.R. August.
Antenat je prošle godine proslavio 20 godina postojanja, a ima li bolje reprize proslave od tuluma pod humskim zvjezdanim nebom? Ono što sviraju sami su nazvali ‘subreggae’, a da njihova heterogenost u homogenosti funkcionira još od 2006., kada je izašao njihov prvi album, dokazuje i velik broj live svirki diljem Europe.
U početku kao trojac Nikol Ćaćić – Luka Šipetić – Vedran Grubić, a kasnije kao punokrvni bend, NLV već je dobro poznato ime na sceni, a na glasu su kao jedan od onih bendova koje morate doživjeti uživo. Njihov prvijenac “NLV” našao se visoko na listama najboljih albuma 2016. godine, Tvornicu su rasprodali, a sada je na redu Hoomstock!
Tu je i J.R. August, najbolji ribič među pjevačima i najbolji pjevač među ribičima. Publiku je upecao svojim glazbenim izričajem, crowdfundingom financirao svoj hvaljeni “33”, dopustite da i vas upeca u Humu. A i Sutla je blizu!
Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio po cijeni od 50 kuna. Ova cijena vrijedi do 1. travnja, a potom se penje na 70 kuna (do 1. lipnja).

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba