POČELA JE PRODAJA ULAZNICA ZA 11. IZDANJE GFUK-a, KOJI SE OVE GODINE ODRŽAVA OD 6. DO 22. TRAVNJA

Pet vrhunskih naslova igrat će u krapinskoj Festivalskoj dvorani, a GFUK će s još šest predstava gostovati u 25 zagorskih gradova i općina

Objavljeno: 20.03.2018. JJ

Jedanaesto izdanje Glumačkog festivala u Krapini počinje u petak, 6. travnja, i traje do nedjelje, 22. travnja. Osim središnjeg dijela GFUK-a, koji se tradicionalno održava u Krapini kroz tri vikenda, i ove će godine kazališne predstave gostovati u brojnim gradovima i općinama, u sklopu manifestacije “GFUK i po Zagorju”.

Otvara “Gavran”

Kazališni program u Krapini otvara zagrebački Tatar “Gavran”, predstavom Mire Gavrana “Sve o ženama”, u kojoj igraju Katarina Arbanas, Kristina Krepela, Lana Gojak i Mirela Videk.
Sljedećeg dana, u subotu, 7. travnja, Zagrebačko gradsko kazalište “Komedija” izvest će predstavu “Nije bila peta, bila je deveta”, u kojoj igra vrhunska glumačka ekipa u sastavu Mila Elegović, Igor Mešin i Zlatko Ožbolt.
Tarik Filipović u subotu, 14. travnja, igra predstavu “Ćiro”, u kojoj utjelovljuje lik “trenera svih trenera” Miroslava Ćire Blaževića. Sve tri predstave počinju u 20 sati.
U nedjelju, 15. travnja, stiže poslastica za najmlađe, predstava Branka Ćopića “Ježeva kućica”. GFUK u Krapini zaključuju Rene Bitorajac i Igor Mešin, predstavom “Idemo uživo”, u subotu, 21. travnja, također u 20 sati.

Internet ili blagajna POU-a

U sklopu “GFUK-a i u Zagorju”, u 25 gradova i općina igrat će šest naslova: “Pokopaj me nježno” i “Ljubaf” Kerekesh Teatra, “Nikad nije prekasno”, KU “GFUK”, “Sarmica” KG “Lectirum” i “Idi pa vidi”, Adam scena i Centar za kulturu Trešnjevka.
Ulaznice za predstave koje će igrati u krapinskoj Festivalskoj dvorani mogu se od ovog utorka kupovati putem internetske stranice www.ulaznice.hr, te na blagajni Pučkog otvorenog učilišta Krapina, od utorka do petka od 13 do 17 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba