IZ KLUBA NAJAVILI:

Dinamov Trophy Tour kreće sutra iz Krapine, dolaze Škorić, Gračanin i Čerček, legende iz zlatne generacije 1967.

Objavljeno: 16.06.2017. Jelena Jazbec

– Trophy Tour kreće ovaj vikend iz Krapine – objavljeno je na stranici GNK-a Dinamo, a radi se o obilježavanju 50 godina od osvajanja Kupa velesajamskih gradova, u sklopu kojeg će legendarni trofej zajedno s loptom iz finala protiv Leeds Uniteda biti izložen u 16 gradova Hrvatske te Bosne i Hercegovine. Prva stanica je Krapina, gdje se ovog vikenda održava manifestacija “Noć krapinskog pračovjeka”.

Fotografiranje s pokalom

Sutra od 10 do 17 sati na Trgu Ljudevita Gaja bit će izložen trofej KVG-a, a od 12.15 do 14.15 događaju će se priključiti Zlatko Škorić, Branko Gračanin i Marijan Čerček, legendarni igrači koji su dio zlatne generacije kluba iz 1967. Uz fotografiranje s pokalom i legendama iz ’67., navijači će se moći učlaniti u klub uz prigodan poklon, kupiti prigodne ”1967” suvenire, sudjelovati u nagradnoj igri i zaigrati stolni nogomet.

“Felix u gostima”

U sklopu “Noći krapinskog pračovjeka”, večeras u 19 sati u Galeriji grada Krapine otvara se izložba “Felix u gostima” Srećka Puntarića Felixa. Sutra od 9 sati na Trgu Ljudevita Gaja održat će se Sajam braniteljskih zadruga i prigodni program uz proslavu 50. obljetnice Radija Hrvatsko zagorje Krapina. U 22 sata na rasporedu je koncert Opće opasnosti. U nedjelju se program seli na Hušnjakovo, gdje će se održati Roštiljijada i radionice za djecu.

Foto: gnkdinamo.hr

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba