VIDEO: Ususret 12. izdanju Hoomstocka

Pipsi otkazali nastup iz zdravstvenih razloga, umjesto njih “upadaju” Mayales, Sassja i The Balkan Wanderers

Objavljeno: 14.06.2017. zagorjeinternational

Ostalo je još malo više od dva mjeseca do 12. Hoomstocka koji se održava u Humu na Sutli 18. i 19. kolovoza, a kako su javili iz Udruge, zbog zdravstvenih razloga Pips, Chips & Videoclips su otkazali ovogodišnji Hoomstock, pa je njihov nastup odgođen za sljedeću godinu. Tako se dosadašnjem line – upu (Elemental, Repetitor, Kojoti, Jonathan, Razdor, Brkovi, Cold Snap, persons from porlock i Teški Osjećaji), pridružuju Mayales, Sassja i The Balkan Wanderers.

Inače, za potrebe festivala ponovno će se opremiti kamp koji će biti potpuno besplatan za sve koji žele kampirati. Kamp će se otvoriti u petak, a zatvoriti u nedjelju. Uz to, Hoomstock je ponovno u suradnji s Potočki prometom d.o.o. osigurao besplatni autobus koji će voziti na ruti Zagreb – Hum na Sutli – Zagreb tijekom oba festivalska dana, a za kamp i prijevoz je potrebna ranija predbilježba na mail [email protected].
Najavljena su i dva “warm up” partyja za 12. Hoomstock za naredne dvije subote u humskoj Pivnici “Cantina” – 17. lipnja će nastupati Billie Joan, dok će se Nina Romić predstaviti tjedan dana kasnije. Festivalske ulaznice za Hoomstock su i dalje u prodaji putem sustava Entrio po 70 kuna, dok će na samom ulazu biti 80 kuna. Jednodnevne karte će se također moći kupiti na ulazu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba