PRIJAVITE SVOJE MALIŠANE: U sklopu "Radobojskih ljetnih događanja", priprema se zanimljivi program za mlade znanstvenike od 6 do 14 godina

Sutra počinju ljetne radionice, a u subotu u Radoboj stiže posebna atrakcija – Mobilni planetarij!

Objavljeno: 14.07.2021. zagorjeinternational

U sklopu “Radobojskih ljetnih događanja”, od četvrtka do subote održavat će se Ljetne znanstvene radionice.

Prvi dan radionica posvećen je robotici, uz održavanje radionica “Kodiranje bez ekrana”, “Uradi sam – Robot” i “Uradi sam – Mehanička ruka”. U petak slijedi arheološka radionica i “Escape room”, dok će subota biti posvećena Sunčevom sustavu. Izrađivat će se makete Sunčevog sustava, a djeca će ujedno moći sudjelovati u kvizu “Putovanje u svemir”. Prava atrakcija bit će i postavljanje Mobilnog planetarija uz interaktivno multimedijalno predavanje o svemiru. Planetarij će se postaviti u Radobojskom trnacu, ispod Muzeja Radboa.

– Djeco, pozivamo vas da otkrijete tajnu noćnog neba, planeta, zvijezda i galaksija u najvećem mobilnom planetariju u Hrvatskoj koji nam dolazi u Radoboj. Ne propustite nezaboravno putovanje kroz zvjezdano nebo, prijavite se na radionice – poručuju organizatori.

Ljetne radionice namijenjene su djeci od 6 do 14 godina, a održavat će se u Radobojskom trnacu (ispod Muzeja Radboa), uz obaveznu predbilježbu na brojeve telefona: 099/596-85 66 (Jelena), 091/598-04 95 (Maja) i 091/559-32 25 (Ivana).

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba