DONOSIMO PREGLED PROGRAMA: Ovog vikenda počinje manifestacija "Ljeto na Petrovskom"

Nogometni turnir, kino na otvorenom, dječje radionice, predstava i veliko finale – koncert puhačkog orkestra

Objavljeno: 07.07.2021. zagorjeinternational

Ovog vikenda počinje manifestacija “Ljeto na Petrovskom”. Otvorit će je Malonogometni turnir Svedruža, koji će se igrati u subotu od 19 sati na igralištu kod Područne škole Slatina, u organizaciji Sportskog društva Svedruža. Za prvo mjesto osigurana je nagrada u iznosu od tri tisuće, za drugo mjesto u iznosu od dvije tisuće i za prvo mjesto u iznosu od tisuću kuna. Igra se sustavom 5+1, kotizacija iznosi 400 kuna, a prijave ekipe zaprimaju se na brojeve 098/922 14 90 (Karlo) ili 091/156 96 72 (Mario), do petka u 20 sati.
Iste večeri u 21 sat na igralištu u Štuparju organizira se Kino na otvorenom, uz prikaz filma “Luis i društvo iz svemira”.
Za tjedan dana, u subotu, 17. srpnja, na prostoru ispred zgrade Općine od 17 sati održavat će se znanstveno – kreativne radionice za djecu od četiri godine nadalje, pod nazivom “S Marijom i Petrom u superzabavno ljeto”.
Druga dječja radionica “Lovci i kuburaši naši su pajdaši” održat će se u 24. srpnja s početkom u 17 sati u Lovačkom domu Petrovsko.
Kino na otvorenom organizira se 30. srpnja na igralištu OŠ Petrovsko, s početkom u 21 sat, a bit će prikazan film “Pčelica Maja”, dok se 4. kolovoza seli na igralište PŠ Slatina, gdje će igrati “Ukradena princeza”.
Za ljubitelje kazališta 20. kolovoza u goste stiže Žensko kazalište AKUD Gornje Jesenje s predstavom “Ramzo i Ančica”, a idućeg dana organizira se šetnja s djecom i mladima do planinarskog doma, uz igre na otvorenom i pečenje kukuruza.
Program “Ljeta na Petrovskom” zaključit će koncert Puhačkog orkestra Petrovsko “Špoljari”, pod nazivom “Pozdrav ljetu”, koji će se održati u subotu, 28. kolovoza.
Manifestaciju organizira Udruga “Kaj” Petrovsko, a za sve dodatne informacije posjetite njihovu Facebook stranicu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba