Osnovnoškolci i srednjoškolci, prijavite se za 20. Sportske igre učenika

Zaigrajte futsal, odbojku i druge sportove, a 450 najuspješnijih putuje na trodnevnu završnicu u Krapinske Toplice

Objavljeno: 05.06.2021. zagorjeinternational

Osnovnoškolci i srednjoškolci i ovog će ljeta moći uživati u u Aquae Vivae Sportskim igrama učenika, koje će doživjeti jubilarno 20. izdanje. Prijavite se za najmasovniju sportsku manifestaciju u Krapinsko – zagorskoj županiji putem internetske stranice www.sportskeigre.hr, do 18. lipnja. Zaigrajte futsal i odbojku, natječite se u crossu, biciklizmu, igrama na vodi, ili jednostavno budite dio navijačke skupine.  

Čak 450 najuspješnijih učenika besplatno putuje na trodnevnu veliku završnicu u Aquae Vivae u Krapinske Toplice.

Organizator manifestacije je Društvo sportskih igara učenika, a pomoći će i suorganizatori: Društvo Crvenog križa KZŽ, Košarkaški klub Krapina, Planinarsko društvo Strahinjčica Krapina, Rukometni klub Zagorec Krapina, Sportsko društvo Ku-ku-ri-ku, Sportsko krapinsko akademsko društvo, Stolno teniski klub Zagorec Krapina, Šahovski klub Krapina i Teniski klub Zagorec Krapina.

Iz Društva sportskih igara učenika kažu kako se radi o najvećoj sportskoj amaterskoj manifestaciji za djecu i mlade u Krapinsko – zagorskoj županiji, s misijom unaprjeđenja aktivnog provođenja slobodnog vremena, promocije fair playa, prijateljstva, solidarnosti, tolerancije i zdravih stilova života.

Osnovni cilj je uključivanje što većeg broja djece i mladeži predškolske i školske populacije, kako bi za vrijeme praznika što kvalitetnije organizirano proveli slobodno vrijeme, bez obzira na to što možda nisu uspješni u nekom sportu ili nisu aktivni članovi nekog sportskog kluba. Na taj način želi im se omogućiti kontinuirani nastavak tjelesne aktivnosti i kad nisu uključeni u obvezni plan i program tjelesnog i zdravstvenog odgojno – obrazovnog područja, a sve uz stručno vodstvo kineziologa.

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter