U Gornjoj Stubici na djelu ulovili 28-godišnjaka i 47-godišnjaka, za kojeg je utvrđeno da je već prije pokrao robe za više desetaka tisuća kuna

Provalili u ambulantu, a onda pokušali nasilno ući i u trgovinu, no naišla je policija i uhitila ih

Objavljeno: 27.04.2021. alenbrodar

Policijski službenici Policijske uprave Krapinsko – zagorske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom i 47-godišnjakom.
Naime, u ponedjeljak oko 1 sat, policijski službenici PU krapinsko – zagorske zatekli su dva muškarca dok su s alatom provaljivali vrata trgovine u Gornjoj Stubici. Obojica su uhićena te privedena u službene prostorije policije. Nadalje, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su 28-godišnji hrvatski državljanin i 47-godišnji hrvatski državljanin neposredno prije nailaska policijskih službenika nasilno ušli i u zdravstveni objekt iz kojeg su se udaljili ne otuđivši ništa. Također se sumnja kako je 47-godišnjak, u dva navrata tijekom druge polovice ožujka 2021. godine, nasilno ušao u trgovinu u Gornjoj Stubici i otuđio novce te raznu prehrambenu i neprehrambenu robu. Temeljem naloga suda izvršena je pretraga osobnog automobila koji koristi 47-godišnjak prilikom čega su pronađeni alati pogodni za izvršenje kaznenog djela koji su uz potvrdu o privremenom oduzimanja predmeta i oduzeti.
Materijalna šteta pričinjena ovim djelima iznosi više desetaka tisuća kuna.
Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe protiv 47-godišnjaka i 28-godišnjaka podnijet će se posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave općinskom državnom odvjetništvu redovnim putem.

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter